Veranda 3D Impressie

Veranda Terrasoverkapping Carport Balustrade Terras

Veranda Terrasoverkapping Carport Balustrade Terras

U heeft besloten om een veranda, terrasoverkapping of carport te laten plaatsen, maar u kunt zich totaal geen beeld vormen van hoe uw veranda, terrasoverkapping of carport er uiteindelijk uit komt te zien en of deze wel bij uw woning past. Veranda Plaza biedt hiervoor de perfecte oplossing.

Wij tekenen uw veranda, terrasoverkapping of carport exact in de bestaande situatie en dat geheel in 3D. Op die manier kunt u uw toekomstige veranda, terrasoverkapping of carport, volledig visualiseren. De afbeeldingen tonen uw veranda, terrasoverkapping of carport van uit elke denkbeeldige hoek. Van onder, van boven, van links, van rechts, van voor, van achter, etc.

Binnen de 3D tekeningen van uw veranda, terrasoverkapping of carport, maken wij visueel gebruik van de materialen en kleurstelling, zoals u die in eerste instantie graag op u veranda, terrasoverkapping of carport uitgevoerd ziet. Ideaal natuurlijk, want op deze manier krijgt u ook echt een compleet kleur- en materiaalbeeld van uw veranda, terrasoverkapping of carport.

Het kan immers zo zijn dat, nadat u de tekeningen heeft gezien, u uw veranda, terrasoverkapping of carport, toch het liefst geschilderd ziet i.p.v. onbehandeld, of dat u liever een veranda, terrasoverkapping of carport met een plat dak heeft i.p.v. een schuin dak.

Wij kunnen u een perfect beeld geven van de uiteindelijke uitstraling van uw toekomstige veranda, terrasoverkapping of carport. Wij zorgen er namelijk voor dat u een goed beeld krijgt van uw veranda, terrasoverkapping of carport. U geeft immers een hoop geld uit aan uw veranda, terrasoverkapping of carport en dan moet het niet zo zijn dat u bij oplevering, de uitvoering/uitstraling van uw veranda, terrasoverkapping of carport toch liever anders had gezien, u moet er immers jaren van kunnen genieten.

Wij kunnen, indien er een principe overeenkomst is voor een opdracht, kosteloos een impressietekening van uw toekomstige veranda, terrasoverkapping of carport maken. Mocht u om een of andere reden toch van de opdracht afzien, dan zijn wij wel genoodzaakt enige kosten voor de tekeningen van uw veranda, terrasoverkapping of carport in rekening te brengen.

Om u een beeld te geven van hoe de eventuele tekeningen van uw toekomstige veranda of terrasoverkapping er uit kunnen zien, klikt u hieronder op de afbeeldingen.

 

error: