Carport

Exclusief genieten met Veranda Plaza

Exclusief genieten met Veranda Plaza

De Carport.

Veranda Plaza is niet alleen dé producent/leverancier van buitengewoon unieke, sfeervolle, hoogwaardige, houten kwaliteit veranda’s, en terrasoverkappingen, maar ook van exclusieve houten carports. Bij Veranda Plaza bent u dus ook voor een exclusieve carport voor uw auto aan het juiste adres.

Natuurlijk geeft ook een carport van Veranda Plaza een absolute meerwaarde aan uw woning, maar wat dacht u van de gemakken en comfort die een carport u dagenlijks kan geven. Bovendien wordt uw auto, met een carport, minder blootgesteld aan onze nederlandse weersinvloeden.

Wat dacht u bijvoorbeeldvan droog overkomen, van en naar de auto. Nooit meer door de regen lopen om uw boodschappen binnen te krijgen. Ook de vorst krijgt onder een carport minder kans , wat resulteert in minder krabben.

Buiten al onze veranda’s en terrasoverkappingen,  worden ook al onze carports in overleg met onze klanten, in diverse houtsoorten, op maat gemaakt.

Zeker ook voor de wat kleinere carport kunt u bij ons terecht, want wij leveren, buiten onze veranda’s en terrasoverkappingen, ook onze carports in bijna alle denkbare maten, vormen en prijzen.

Uiteraard kunnen wij ook uw carport van alle gemakken voorzien, te denken valt hierbij aan; geïntegreerde daklichten van glas, voor meer daglicht onder de carport en/of bepaalde verlichting naar keuze, diverse buitenstopcontacten, waterleiding/buitenkraan en zelfs eventuele verwarmers indien u dit wenst.

Ook voor wat betreft een carport is onze  doelstelling, een unieke chemie te creëren tussen uw bestaande woning en uw carport. ook hier komt deze chemie komt tot stand, door het plaatsen van de juiste, carport en alle aanverwante opties welke uiteindelijk één geheel zullen vormen met uw bestaande woning. Op die manier ontstaat, ook met een carport, een significante verrijking van uw woongenot en een meerwaarde aan uw woning.

Kortom, Veranda Plaza zorgt, ongeacht het jaargetijde, ook voor een continue harmonie tussen uw carport en uw woning en vice verca.
Wij laten u exclusief genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen. Uw droom is immers onze wake up call.

Mocht u, na het zien, van de verschillende carports van Veranda Plaza, geïntereseerd zijn in een oriënterend gesprek of offerte, neemt u dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag op weg.

Het Team van Veranda Plaza

error: