Glazen Schuifwanden

Luxe Glazen Schuifwanden van Veranda Plaza.

Exclusieve tuinkamer met glazen schuifwanden van Veranda Plaza

Exclusieve tuinkamer met glazen schuifwanden van Veranda Plaza

Veranda Plaza is de trotse dealer van luxe, kwalitatief, hoogwaardige, glazen schuifwanden. Met deze glazen schuifwanden optimaliseert u het gehele comfort van uw veranda of terrasoverkapping. Glazen schuifwanden voor uw veranda of terrasoverkapping zijn wellicht een extra uitgave, maar qua comfort, niet te evenaren, zo geweldig.

 

Luxe Glazen Schuifwanden van Veranda Plaza

 

Wie iets extra’s over heeft voor optimaal comfort en luxe onder zijn veranda, of terrasoverkapping,  kiest  natuurlijk voor volledig afsluitbare glazen schuifwanden van Veranda Plaza. Veranda Plaza is namelijk dealer van luxe, kwalitatief, hoogwaardige, glazen schuifwanden. Uiteraard levert en plaatst Veranda Plaza deze glazen schuifwanden voor onder uw veranda of terrasoverkapping geheel op maat, met de bijbehorende garantie.

Hoe heerlijk is het als u de natuurlijke elementen de baas kunt blijven onder uw veranda of terrasoverkapping. Vrienden en kennissen staan verbaast als u, op een wat afkoelende avond, gewoon even lekker de glazen schuifwanden dichtschuift, zodat het voor iedereen weer behaaglijk wordt onder uw veranda of terrasoverkapping. Hoezo we gaan naar binnen? Nee, we genieten optimaal van het buitenleven en we laten de avond, of dag, niet bederven door enige wind, regeninslag of dalende temperaturen. Dat is meerwaarde van de glazen schuifwanden van Veranda Plaza. Optimaal comfort onder uw exclusieve veranda of terrasoverkapping en dat het hele jaar door.

Een veranda van Veranda Plaza in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u 100% meer buitenleven in uw tuin! De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen bovendien voor een maximale transparantie, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. Met de glazen schuifwanden van Veranda Plaza bent u beschermd tegen alle weersinvloeden en u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glazen schuifwanden van Veranda Plaza zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Een glazen schuifwand wordt bovendien altijd compleet en op de specifieke maat van uw veranda geleverd. Voor veel mensen is een veranda een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Veranda Plaza biedt dan ook deze geweldige oplossing om op elk gewenst moment van de dag, van uw unieke veranda gebruik te kunnen maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen voor een glazen schuifwand onder  uw veranda of terrasoverkapping, want dat extra stuk comfort is het meer dan waard om er bij te hebben!

Kleuren

Kleur Kleurnaam
RAL 9001
RAL 9016
Structuur antraciet
Structuur brons
Aluminium EV1
 Special colors

Overige kleurcombinaties op aanvraag

Technische kenmerken

· Altijd op de exacte maat van uw veranda geleverd! · Onderrail in kleur EV1 Alu natuur
· Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm ·Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
· Deuren voorzien van meenemers heen en terug · Optioneel cilinderslot mogelijk
· Standaard muurprofielen en muuraansluiting · Optioneel melkglas
· Profielen gepoedercoat onder maritieme Qualicoat normering · Optioneel RVS handgreep
· Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd · Optioneel tochtborstels t.b.v. glaspanelen
· Standaard voorzien van reinigingssluiting · 10 jaar garantie!!*

*2 jaar op sloten en wielen.

 
 

 

error: