Veranda

Exclusief genieten met veranda Plaza

Exclusief genieten met veranda Plaza

De Veranda, of Terrasoverkapping

Als men het woord veranda hoort, dan denkt men toch vaak aan zo’n geweldige imposante Amerikaanse veranda met een schitterende balustrade, een heerlijke hangmat en een schommelstoel. De uitstraling van zo’n veranda verschilt dan ook ten opzichte van een terrasoverkapping, en dat eigenlijk alleen maar door het hekwerk of een aangrenzende trap of opgang. Toch is ook een terrasoverkapping vrij eenvoudig om te toveren tot een schitterende veranda.

Veranda Plaza is niet zomaar een doorsnee bouw- of timmerbedrijf. Nee, wij onderscheiden ons door ons specialisme en jarenlange expertise op het gebied van houten veranda’s, terrasoverkappingen en carports. Door dit specialisme en jarenlange expertise kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij veranda’s, terrasoverkappingen en carports in bijna elke maat en vorm voor u realiseren. U kunt het bijna zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.

Wij bouwen dan ook enkel en alleen houten veranda’s terrasoverkappingen en carports. Want zegt u nou zelf, een echte veranda moet toch van hout zijn. Een houten veranda, terrasoverkapping of carport heeft immers veel meer allure en uitstraling dan een aluminium uitvoering. Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van louter houten veranda’s, terrasoverkappingen en carports.

Wij hebben al legio veranda’s, terrasoverkappingen en carports gerealiseerd, waar onze klanten nog steeds elke dag optimaal van genieten. Zoals u kunt zien op onze website, bouwt Veranda Plaza alleen oerdegelijke, constructief sterke, houten kwaliteit veranda’s, terrasoverkappingen en carports in diverse, uiteenlopende houtsoorten.

Bouwpakketten zult u dan ook niet tegenkomen bij Veranda Plaza, want bouwen in bouwpakketvorm is voor ons absoluut uit den boze. Eenheidsworsten behoren niet tot ons assortiment, iedere veranda of terrasoverkapping is bij ons uniek, niet één project is het hetzelfde. Ieder project wordt dan ook, keer op keer, afgestemd op de wensen van de klant, want…… zoveel mensen, zoveel wensen.

Bij Veranda Plaza vindt u diverse schitterende veranda’s, terrasoverkappingen en carports waar menigeen jaloers op is. Een veel gehoorde kreet, van vrienden en bekenden van onze klanten, is dan ook; “Schitterend, dat wil ik ook!”  En dat is begrijpelijk, want wie wil er nou niet het hele jaar door héérlijk genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen.

Bij Veranda Plaza kunt u uw veranda of terrasoverkapping bovendien geheel laten uitrusten met alle denkbare opties zoals; sfeerverlichting, terrasverwarming, een open haard, een hout-of gaskachel, een schitterende houten vloer, elektrische screens, een prachtige balustrade en zelfs een glazen schuifwand.

Klikt u voor meer informatie gerust op een categorie rechts op de Homepage “Info Voor Veranda Plannen” over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping en/of carport.

error: